În judeţul Suceava, 333 de candidaţi, adică 43,19%, au obţinut note peste 7 la proba scrisă a examenului de titularizare în învăţămînt. Adjuncta Inspectoratului Şcolar, Cristina Teodorovici, a afirmat că doi candidaţi au fost notaţi cu 10, la Istorie şi la Limba şi Literatura Română, în timp ce alţi trei au luat nota 9,90, la Limba şi Literatura Română, Educaţie Muzicală şi Psihopedagogie Specială. Ea a mai spus că 265 de candidaţi, respectiv, 34,37%, au obţinut note între 5 şi 7. 173 de candidaţi, şi anume, 22,43%, au luat note sub 5. Contestaţii vor putea fi depuse pe 5 şi 6 august, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 8 august. Nota minimă pentru promovare este de 7 pentru un titular şi de 5 pentru suplinitori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
  • http://SiteWeb... Moftorici

    Acuma,daca mata esti din invatamant (din"inv.",mai ezact…) si scrii cum ai scris in postare,nici nu ai avea cum sa intri in plutonul in care se afla cei doi cu nota 10… Pentru unii este evident.
    Ca nu se scrie :"…noye",referindu-te la note,cum ai scrie "coye…" si nici "Au luat cei care trebuia..",deoarece se scrie "cei care trebuiau sa ia…"
    Poate ca esti profa de hair styl sau de management instrumente suflatoare,acolo ar merge.

  • http://SiteWeb... mony

    Ce noye mari!!Au luat cei care trebuia,nimic nu e intamplator in inv.sv.!!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava