• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La finele acestei săptămâni, vineri şi sâmbătă, sala LPS Suceava va găzdui a VII-a ediţie a Memorialului „Mihai Mironiuc” la handbal masculin. Deşi la început şi-au afirmat dorinţa de a participa echipe ca Minaur Baia Mare, Steaua, Dinamo sau HC Vaslui, doar ultima dintre ele va veni în acest an la Suceava. Steaua a motivat că are probleme de lot, Minaur Baia Mare a menţionat că nu va participa la niciun turneu în altă localitate, iar Dinamo abia revenită din cantonament a pus că trebuie să-şi odinească sportivii.
În aceste condiţii, CS Universitatea Suceava va juca doar două partide la Memorialul „Mihai Mironiuc” din acest an în compania formaţiei HC Vaslui. Oricum, va fi interesantă revederea cu fostul tehnician al grupării sucevene Leonard Bibirig, dar şi cu foştii echipieri ai CSU Suceava, Ţuţu, Smeu sau Ignat. Primul meci dintre CSU Suceava şi HC Vaslui va avea loc vineri după amiază de la ora 17.00, iar cel- de-al doilea sâmbătă 3 august de la ora 11.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava