Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a III-a a Diviziei Naţionale de rugby în şapte a fost găzduită de echipa CSO Pantelimon Bucureşti şi s-a desfăşurat la finele săptămânii care tocmai s-a încheiat. Dacă în etapa a II-a care s-a disputat la Bârlad, CSM Bucovina Suceava a câştigat un meci, în turneul din capitală le-a pierdut pe toate cinci. Formaţia suceveană a fost învinsă cu 31-0 de CSO Pantelimon Bucureşti, cu 19-7 de Ştiinţa Petroşani, cu 45-7 de Stejarul Buzău, cu 26-5 de RC Bârlad şi cu 17-10 de CSU Arad.
„Din păcate la acest turneu am înregistrat doar înfrângeri, în principal din cauza faptului că am folosit cu totul alt lot de jucători. Din echipa de bază ne-au lipsit Tepşanu, Lupei şi Hamciuc şi am fost nevoiţi să facem o improvizaţie pe postul de mijlocaş la grămadă. În unele partide la care ne aveam nicio şansă a încercat să utilizăm sportivi care au evoluat mai puţin în acest sezon competiţional. Toate eşecurile au fost conforme cu realitatea din teren cu excepţia ultimei partide, cu CSU Arad în care am fost dezavantajaţi de arbitru. Sper ca la următorul turneu, care va fi la Suceava, să ne descurcăm mai bine” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Al patrulea turneu din cadrul Diviziei Naţionale de rugby în şapte se va disputa sâmbătă 3 noiembrie la Suceava şi va avea loc între orele 9 şi 13.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava