MOPAN Suceava

Linia de clasament a echipei Rapid Suceava înaintea jocului cu CS Buftea era cinci meciuri jucate, trei victorii, niciun egal, o înfrângere şi golaveraj 8-7. Pentru că la capitolul remize nu avea nimic, formaţia suceveană a punctat şi aici după 0-0 cu CS Buftea. Partida a fost dominată net de gruparea gazdă care a avut şi ghinion, dar şi atacanţi complet neinspiraţi. De fapt, duelul celor două echipe s-a limitat la cel dintre portarul Hăisan şi Giani Chiriţă, de la oaspeţi şi Semeghin şi Daniel Bălan, de la suceveni. Dacă cei de la Buftea trebuie să-i dea treisferturi din primă goalkeeperului Hăisan, toţi atacanţii suceveni şi o parte din mijlocaşi le-au rămas datori cu mult celor doi fundaşi de bandă.

Disputa directă dintre atacanţii suceveni şi portarul Hăisan a început chiar în debutul meciului când acesta a scos de sub bară şutul lui Ionuţ Plămadă. După această ocazie au mai urmat multe altele irosite de Negru, Velescu şi Marinkovic. Majoritatea situaţiilor de gol ale gazdelor au venit în urma unor pătrunderi irezistibile pe partea dreaptă ale inepuizabilului Daniel Bălan. La una dintre acestea, arbtrul de centru a acordat penalty. A executat previzibil Negru şi Hăisan a respins.

A fost 0-0 la pauză şi niciun spectator nu şi-a făcut probleme că golul va veni în repriza a doua, mai ales că oaspeţii nu au avut nicio ocazie de gol. Ce a urmat în partea a doua a partidei poate fi catalogat ca absolută neinspiraţie şi ghinion. Rapid Suceava a ratat o grămadă de oportunităţi prin Negru, Velescu, Marinkovic, Ionuţ Plămadă şi Florin Plămadă, majoritatea venite în urma unor centrări foarte bune ale lui Semeghin şi Daniel Bălan. S-a terminat 0-0 jocul din etapa a VIII-a a seriei I a Ligii a II-a dintre Rapid Suceava şi şi chiar dacă echipa gazdă nu a câştigat au fost şi două lucruri pozitive. În primul rând a scos totuşi un punct pentru că cei de la CS Buftea a u avut şi ei în repriza secundă două ocazii monumentale de a marca, iar în al doilea rand Semeghin nu a primit cartonaşul roşu.

În etapa a IX-a, Rapid Suceava va juca în deplasare pe terenul formaţiei CS Târgovişte, pentru ca apoi sâmbătă 27 octombrie să evolueze pe teren propriu cu Unirea Slobozia.

Rapid Suceava: Preda – D.Bălan, Fl.Plămadă, Lozneanu, Semeghin – Bosancu, Căinari, Velescu, I.Plămadă – Negru, Marikovic. Au mai jucat Gheorghiu şi Sumanariu.

CS Buftea: Hăisan – G.Roman, Tutunaru, Niţu, Venţer – Ciumacenco, Udrea, Giani Kiriţă, G.Dumitrescu – D.Gafiţa, Bâtfoi.

Rezultate consemnate în etapa a VIII-a a seriei I:

FC Botoşani – Unirea Slobozia 1-0

Rapid Suceava – CS Buftea 0-0

Sportul Studenţesc – Săgeata Năvodari 4-1

Dunărea Galaţi – Dinamo II 3-0

Delta Tulcea – CF Brăila 2-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava