Federaţia Română de Volei a stabilit componenţa şi programul seriei est a Diviziei A2. Criza financiară care s-a manifestat şi se acutizează în sportul românesc a făcut ca multe echipe să renunţe şi după ani buni de performanţe să se piardă pur şi simplu. În aceste condiţii, seria est a Diviziei A2 de volei masculin va avea în sezonul 2015-2016 doar şase echipe. Alături de CSM Suceava vor mai evolua în eşalonul secund al voleiului masculin românesc Ştiinţa Bucureşti, Dacia Buzău, Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bacău şi Steaua Bucureşti.

„Din păcate multe echipe au renunţat la participarea în competiţie şi seria noastră va avea în acest sezon competiţional doar 6 echipe. Ne vom confrunta din nou cu adversarii noştri tradiţionali, Dacia Buzău şi Ştiinţa Bacău, dar de această dată şi cu Steaua Bucureşti.

Nu este uşor nici pentru formaţia noastră pentru că vom avea trei deplasări la Bucureşti, dar sper că ne vom descurca aşa cum am făcut-o de fiecare dată. La fel ca şi în sezonul precedent ne propunem să promovăm cât mai mulţi tineri şi, dacă se poate, să ne calificăm din nou în play-off pentru ca ei să poată acumula experienţă din meciuri cu adversari valoroşi” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Programul echipei de volei CSM Suceava în turul sezonul competiţional 2015-2016 al Diviziei A2 este următorul:

24 octombrie
Dacia Buzău – CSM Suceava
31 octombrie
CSM Suceava – Steaua Bucureşti
7 noiembrie
Ştiinţa Bucureşti – CSM Suceava
14 noiembrie
CSM Suceava – Ştiinţa Bacău
21 noiembrie
Rapid Bucureşti – CSM Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava