În etapa a III-a a turneului play-off al seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Pojorâta a evoluat pe terenul formației FCM Dorohoi. La capătul unui joc dominat de botoșăneni, aceștia s-au impus cu scorul de 2-0prin golurile marcate de Grumezescu și Edi Sandu.

Rezultate consemnate în etapa a III-a a turneului play-off al seriei I a Ligii a III-a:
FCM Dorohoi – Bucovina Pojorâta    2-0
Știința Miroslava – Petrotub Roman    2-6
Kosarom Pașcani – Cetatea Târgu Neamț    0-1

Sporting Suceava a înregistrat primul succes din turneul play-out al seriei I a Ligii a III-a după ce a reușit să învingă pe teren propriu gruparea CSM Moinești. Oaspeții au deschis scorul prin Berbece în minutul 28. Egalarea a venit în minutul 37 când Gheorghiciuc a transformat un penalty acordat la un fault asupra lui Rotar. Elevii antrenorului Ovidiu Murariu au reușit golul victoriei în minutul 82. Șutul centrare a lui Duman a fost respins cu greu în transversală de portarul celor din Moinești, Luțac trimitând apoi balonul în plasă de la 2 metri.
Sporting Suceava: Bejenariu – Cutas, Gheorghiciuc, Moldovan, Duman, Nițu, Siminicariu, Catargiu, Rotar, Antonesei, Amarie. Au mai jucat: Luțac, Vișinar, Tibichi, Danieliuc.

În aceeași etapă din cadrul turneului play-out, Aerostar Bacău a depășit clar Bucovina Rădăuți cu scorul de 4-0. Golurile au fost marcate de R.Gheorghe (3) și Furtună.

Rezultate înregistrate în etapa a III-a a turneului play-out:
Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuți    4-0
Sporting Suceava – CSM Moinești    2-1
Ceahlăul II Piatra Neamț a stat în această etapă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava