Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-o intervenție telefonică la Radio Top, președintele Colegiului Medicilor Suceava, Sorin Hîncu, a afirmat că într-o ședință de lucru organizată la Palatul Administrativ a avut o discuție în contradictoriu cu generalul-maior în rezervă Ionel Oprea, coordonatorul militar al Spitalului Județean, pe marginea deciziei acestuia privind închiderea circulației în zona Spitalului, pe artera principală, pentru prevenirea răspîndirii noului coronavirus.

Doctorul Hîncu a afirmat că i-a spus generalului că nu crede că măsura este una corectă „pentru că virușii ăștia nu sînt ca leoparzii, să sară de pe șosea în spital și invers”. El a adăugat că a fost contrazis de general, care i-a zis că decizia a fost necesară. Sorin Hîncu a mai spus: „Cred în continuare că măsura nu este bună, pentru că dacă circulă autovehiculele pe artera principală nu este nici un fel de prejudiciu epidemiologic”.

Șeful Colegiului Medicilor a arătat că ridicarea restricției ar fi benefică și pentru moralul oamenilor, însă deocamdată nu se știe cînd se va întîmpla asta. Din 6 aprilie, circulația auto și pietonală este restricționată pe segmentul de drum cuprins între intersecția străzii Calea Obcinilor cu bulevardul 1 Mai și pe segmentul de drum cuprins între intersecția străzii Scurtă cu bulevardul 1 Mai și intersecția străzii Scurtă cu Aleea Saturn.

Doctorul Hîncu cere ridicarea restricției de circulație în zona Spitalului Județean. ”Virușii ăștia nu sînt ca leoparzii, să sară de pe șosea în spital și invers”, 6.7 out of 10 based on 31 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (31 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava