Concert pascal
MOPAN Suceava

Puțini se pot mândri că încă din timpul vieții sunt văzuți ca îngeri de alți semeni de-ai lor. Acești oameni prin puterea exemplului ne hrănesc speranța că există un viitor atâta timp cât există și puțină generozitate. Un astfel de exemplu este Bogdan Tănasă (Casa Share) un om care crede cu tărie că viitorul se schimbă prin muncă și educație.

Din această credință și-a creat un vis, un vis pe care l-a denumit Casa Share, locul în care educația este primordială și poate schimba viitorul copiilor, de aici pornește totul și pentru asta Bogdan Tănasă, construiește acum în Popricani Centru Educațional Casa Share.

”Fiecare om care îmi scrie vrea să facă bine și vrea să ofere o părticică din bunătatea și sufletul lui. Suntem 260.000 de mii de oameni pe Casa Share în prezent și totul a pornit de la acest om pe care îl vedeți aici. Am făcut o pagină, cu toate că nu prea știam cum se face, și mi-am dat primul like chiar eu. De acolo, oamenii au văzut ce înseamnă Casa Share. Pentru mine această ”casă” este o părticică din bunătatea fiecărui om. Să nu uităm că puterea exemplului este extraordinară și molipsitoare”, explică Bogdan Tănasă.

Visul său s-a concretizat în 30 de case populate de suflete care se zbat să muncească și să ajungă oameni, o condiție esențială pentru a fi parte a familiei create de Casa Share.”Bogdan a pus o condiție pentru toți copiii de la Casa Share – Să învățăm și să ajungem oameni în viață. Dacă nu învățăm nu ajungem nimic. Casa Share reprezintă o casă, o familie, un ansamblu de oameni cu suflet mare și cu un rol bine definit în a-i ajuta pe ceilalți”, mărturisește o tânără pentru care Casa Share înseamnă acasă.

Bogdan Tănasă reusește să modeleze destinele multor familii, implicându-se direct asupra educației tuturor copiilor și asupra stării materiale a fiecărei familii. ”Cu siguranță Bogdan schimbă vieți, schimbă destine și cred cu tărie că va schimba comunitatea din care el provine prin toate proiectele care urmează. M-am implicat în proiectul Casa Share discutând exact cu Bogdan ce urmează și nu neaparat ce facem în acel moment. A asigura o casă, minime cerințe de trai, sunt lucruri bune, dar trebuie să ne gândim că acei oameni trebuie să aibă un viitor și principalul motiv pentru care m-am implicat în acest proiect sunt copiii. Zâmbetul unui copil face totul. Am întâlnit copii care se uitau pentru prima dată la o ciocolată. Pe mine această expriență m-a marcat teribil”, povestește Lucian Medvid, director general Magnum Therm.

În viziunea lui Bogdan, simplitatea unui om scoate la iveală sufletul unui om, un suflet pentru care merită să lupți zi de zi. ”El chiar se metamorfozează cu oamenii pe care îi ajută și aceștia devin familia lui. Bogdan își lărgește familia și devine mai mult decât un părinte spiritual, un înger care le oferă case și implicit o altă calitate a vieții. Condimentul lui secret este partea educațională pe care pune mare accent”, descrie Dan Fiterman, director general Arcadia.

Documentarul Destine Bogdan Tănasă, ce va putea fi vizionat în premieră națională pe Kanal D, în data de 23 ianuarie, la ora  09:30, ne prezintă o poveste impresionantă despre puterea exemplului și capacitatea fiecăruia de a transforma vieți, de a schimba destine.

Trailerul filmului poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=aSe04qoeCrc

Destine este o producție Oblique Media si Movie Production,  avându-i producători pe Adela Vrînceanu Celebidachi, Titi Rădoaie, Dan Iancău și Cristina Dobrițoiu.

Film realizat cu sprijinul: OMD, Omnicom Media Group , PHD Media, Publicis, Hornbach, Vivre.ro, Ferratum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava