Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi atleți din Vatra-Dornei vor reprezenta România la Campionatul European U 18 Jerusalim-Israel perioada 4-7 iulie. Este vorba de Sportivii Costiuc Claudia Ionela și Prâsneac Alexandru legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dubla legitimare CSM București. Claudia va concura în proba de 1500 m și Alexandru în proba de 800 m.

De asemenea sportivul Prâsneac Alexandru va reprezenta România și la Festivalul Olimpic al Tineretului European care se va desfășura în Banska Bystrica -Slovacia perioada 24-30 Iulie .

Sportiva Costiuc Claudia-Ionela va reprezenta România la Campionatul Mondial U 20 Cali-Columbia perioada 2-5 August.

Antrenorul-Profesor Prâsneac Cristian a declarat: ”La plecarea la Jerusalim sper că Ionela Costiuc Claudia șă se califice în finala unde speram la un rezultat bun. Alexandru are obiectiv să facă una s-au 2 curse bune și să prinda experința pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European. Aș vrea șă mulțumesc și celor care stau în spatele muncii sportivilor doamnei Președinte al Federației Anișoara Cusmir Stanciu, celor din conducerea CSM Dorna Vatra-Dornei / CSM București dar și sponsorului personal al sportivilor Apa Bucovina”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava