Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul 2023  a început cum nu se putea mai bine pentru Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, club susținut și finanțat de Primăria și Consiliul Local  Vatra Dornei.  Claudia Ionela Costiuc și Prâsneac Alexandru  sportivi cu dubla legitimare CSM Dorna Vatra-Dornei/CSM Bucuresti și-a trecut în palmares noi rezultate importante la început de an ambii obținând medalia de bronz in proba de 800 metri la Meeting-ul Internațional de Atletism Indoor Ellan  din Bratislava/Slovacia. Un alt sportiv de la CSM Dorna Vatra-Dornei Kore Robert-Petru a obținut locul 6 tot in proba de 800 metri.

Prâsneac Cristian, antrenor -profesor CSM Dorna Vatra-Dornei/CSM Bucuresti a declarat: ”La finalul competiție sunt încâtat de evoluția sportivilor mei care dupa un cantomanent asiduu de la Băile Felix au reacționat frumos la primul concurs Indoor al anului. Aveam pe data de 4 Februarie un meeting puternic la Gent/Belgia dar am renunțat cu sportivii mei și cu conducerea celor de la CSM Dorna și CSM București pentru a pregăti serios Campionatul Național Indoor de Seniori și Tineret unde vrem să ne abonăm la medalii. Aș vrea să mulțumesc celor din conducerea CSM Dorna Vatra-Dornei și CSM București cât și sponsorul personal al sportivilor Apa Bucovina”.

Doi atleți dorneni au obținut medaliile de bronz la proba de 800 de metri la o competiție internațională în sală din Bratislava-Slovacia, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava