MOPAN Suceava

Doi sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei, Prâsneac Alexandru și Costiuc Claudia-Ionela cu rezultate deosebite în activitatea sportivă , vor fi sponsorizați printr-un program de promovarea talentelor, inițiat de Mol România și Fundația Pentru Comunitate. În cadrul celei de-a XVII-a ediții a programului au fost depuse 579 de propuneri, cele mai multe de până acum, acordându-se finanțări parțiale sau integrale pentru 117 sportivi și artiști.

Președintele juriului la secțiunea sport a fost Violeta Beclea-Székely, campioană europeană la atletism şi doctor în sport. În cadrul programului se oferă finanțare în valoare totală de 560.000 lei tinerilor sportivi și artiști din toată țara, cu rezultate bune în activitatea sportivă sau artistică pe care o desfășoară.

Contractele de sponsorizare vor fi expediate după data de 1 septembrie. Un solicitant poate să obțină maxim 10.000 de lei pentru achiziționare de echipamente și materiale sau/ și acoperirea cheltuielilor de deplasare. Prâsneac Cristian antrenor – profesor la CSM Dorna  Vatra-Dornei a declarat: ” Acestă finațare vine dupa un an competițional foarte bun ,  sportivii find Juniori 2   ei obținând medalii la Campionate Naționale la categorile Juniori 2 ,Juniori 1 , Tineret și la Seniori. Ambii sportivi au obținut și  medalii la Campionatele Balcanice de Juniori 1 și 2”.

Doi atleți dorneni sponsorizați printr-un program de promovare a talentelor, inițiat de Mol România și Fundația Pentru Comunitate, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava