Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi bărbaţi, tată şi fiu, şi-au pierdut viaţa după ce au fost loviţi din plin de o maşină în apropiere de Zidul Morţii, pe DN 17, în localitatea Şcheia. Accidentul a avut loc azi dimineaţă, în jurul orei 3:00. Maşina, cu numere de Spania, era condusă de un bărbat de 35 de ani, care cel mai probabil a adormit la volan.

Potrivit ISU Suceava maşina a acroşat doi pietoni, după care a ieșit în afara părții carosabile. La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Cei doi pietoni, cu vârsta de 32, respectiv 63 de ani, nu prezentau semne vitale, iar cadrele medicale și paramedicale au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire acestea nu au avut răspuns, iar cele două victime au fost declarate decedate.

În autoturism se aflau patru persoane, o familie cu doi adulți și doi minori. Cei doi copii, cu răni minore, împreună cu mama lor, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean pentru investigații suplimentare. Șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava