MOPAN Suceava

Polițiștii Poliției orașului Salcea au fost sesizați prin 112, despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale în care a fost implicat un autoturism pe D.J. 208B, pe raza comunei Siminicea.
Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat proprietarul autoturismului în persoana lui unui bărbat de 41 ani, din municipiul Suceava.

Acesta a declarat că autoturismul a fost condus de prietenul său, de 42 ani, localnic, care a plecat de la fața locului.
Autoturismul a fost identificat pe D.J. 208B, în centrul comunei Siminicea, orientat cu fața pe direcția Siminicea-Dumbrăveni și prezenta avarii în partea din față în urma coliziunii cu un parapet metalic de pe marginea părții carosabile.

Ulterior a fost depistat și bărbatul de 42 de ani, care se afla la domiciliu și care a declarat că într-adevăr a fost în autoturism la momentul producerii accidentului rutier împreună cu nepotul său, însă amândoi în calitate de pasageri.

Având în vedere declarațiile contradictorii ale celor în cauză și întrucât ambii emanau halenă alcoolică aceștia au fost testați cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie la bărbatul de 41 de ani de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat și la bărbatul de 42 de ani o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care au fost conduși la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava