Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi bărbaţi beţi, din judeţul Suceava, au suferit leziuni după ce au căzut de pe biciclete. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Suceava, sâmbătă seara, în jurul orei 20:20, lucrătorii Poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin „112” despre faptul că în satul Pietroasa se află o persoană căzută de pe bicicletă în marginea drumului și prezintă leziuni în zona capului.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 64 ani din orașul Broșteni, care se afla căzut pe acostamentul din partea dreaptă a sensului de mers Broșteni – Borca, a Drumului Național DN17B Pietroasa și prezenta leziuni la nivelul feței, iar lângă acesta se afla o bicicletă.

La fața locului a sosit și un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale victimei și a transportat-o la UPU Vatra Dornei. În cadrul unității spitalicești persoanei în cauză i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Tot sâmbătă, în jurul orelor 22.00, în timp ce un bărbat de 27 ani, din Horodnic de Jos se deplasa cu bicicleta pe DC 46, pe raza comunei, din cauza stării avansate de ebrietate s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul din beton din dreptul unei locuințe, suferind leziuni la nivelul capului și a feței. Având în vedere că nu nu se putea ridica, biciclistul a fost ridicat și condus la domiciliu de către proprietarul imobilului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului de 27 de ani, acesta refuzând să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru a fi consultat. Din cauza leziunilor suferite la nivelul feței, dar și a stării avansate de ebrietate în care se afla, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava