MOPAN Suceava

Doi bărbaţi care au încercat să fure motorină din rezervorul unui camion parcat în comuna Ipoteşti a fost prins de poliţiştii suceveni. Joi, în jurul orei 23:00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat de 44 de ani din comuna Ipoteşti, cu privire la faptul că o persoană a încercat să sustragă motorină de la autocamionul parcat în faţa locuinţei sale, situată pe marginea unui drum comunal. Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani din comuna aflat într-un vehicul din apropierea locului comiterii faptei care a recunoscut faptul că a venit cu o altă persoană şi intenționau să sustragă motorină, însă acesta a fugit.

În zonă a fost direcţionat un alt echipaj de poliţie şi în urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, pe DN 2, pe direcția Fălticeni-Suceava, a fost identificat un tânăr de 19 ani din comuna Preuteşti, cercetat pentru alte două infracţiuni de furt comise pe raza municipiului Fălticeni. Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde a recunoscut tentativa de furt.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspecților.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava