MOPAN Suceava

Doi bărbaţi din oraşul Vicovu de Sus care au tâlhărit un bătrân din comuna Volovăţ au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii suceveni. Cercetările au fost începute după ce în noaptea de joi spre vineri, Poliţia din Rădăuţi a fost sesizată cu privire la faptul că, după ce l-au agresat, persoane necunoscute au sustras din locuința unui bătrân de 85 de ani, din comuna Volovăț, o sumă de bani. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 01.00, în timp ce victima dormea singură într-o cameră a locuinței sale, două persoane necunoscute au pătruns interior și prin amenințări și acte de violență l-au determinat pe bătrân să le spună unde păstrează banii, după care i-au furat acestuia o sumă de 2.000 lei.

În urma activităților operative întreprinse de polițiștii Serviciului Investigații Criminale și ai Biroului Investigații Criminale Rădăuți, persoane le bănuite de comiterea faptei au fost identificate şi localizate pe raza municipiului Rădăuți.
Astfel,  o echipă de poliţişti a interceptat, legitimat şi reţinut pentru audieri pe un bărbat de 36 de ani din orașul Vicovu de Sus și pe un localnic de 27 de ani. În baza materialului probator administrat în cauză s-a dispus cercetarea celor doi suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată” și reținerea lor pentru 24 de ore.
Cei doi bărbaţi au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, iar în cursul yilei de sâmbătă, 14 octombrie 2017 au fost prezentați Judecătoriei Rădăuți, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava