MOPAN Suceava

În cursul zilei de vineri, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au obținut date despre faptul că de pe raza localității Vama, în apropiere de DN17, a fost sustras material lemnos. Polițiștii au organizat mai multe echipe în regim de urgență și s-au deplasat în apropierea unei zone împădurite pentru efectuarea de verificări, ocazie cu care, au surprins în flagrant trei persoane, în timp ce încărcau material lemnos într-un autovehicul.

Având în vedere că persoanele în cauză au încercat să fugă de la fața locului, acestea au fost somate, fiind interceptate și imobilizate. Persoanele au fost legitimate, stabilindu-se că sunt doi bărbați de 26 și respectiv 36 ani și o femeie de 25 ani.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că pe parcursul zilei de 17.03.2023, cele trei persoane s-au deplasat în pădure, unde au identificat mai mulți arbori doborâți, pe care i-au transportat în aval. Acolo, materialul lemnos a fost secționat la lungimea de 2,30 m, urmând a-l încărca în autovehiculul identificat la fața locului, pentru a-l transporta la domiciliul bărbatului de 26 ani. Cu ajutorul lucrătorilor silvici solicitați la fața locului, s-a constatat că lemnul a fost sustras de pe un teren proprietate privată, proprietarul neavând încheiat contract de pază cu Ocolul Silvic Vama. Materialul lemnos sustras a fost predat pădurarului din cadrul Ocolului Silvic Vama. În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de “furt de arbori”, prev. și ped. de art. 109, alin.1ind. 1, din Legea nr. 46/2008, cercetările fiind continuate de către lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Vama.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava