Comenzi MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au acționat cu fermitate în cazul unui scandal produs pe terasa unui restaurant din cartierul sucevean Burdujeni în data de 10 martie 2023, după efectuarea cercetărilor și administrarea materialului probator fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de și introducerea în arestul IPJ Suceava a celor doi agresori.

La data de 10 martie ora 23:45, Secția Urbană de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe terasa unui restaurant s-a produs o altercație între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat în regim de urgență polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care au constatat din verificările preliminare că pe fondul consumului de alcool un tânăr de 19 ani din orașul Liteni, l-a lovit cu un scaun pe un bărbat de 38 ani din municipiul Suceava, fiindu-i provocate suferințe fizice apoi, cu o sticlă l-a lovit pe un alt bărbat de 37 ani. La fața locului s-a prezentat un echipaj medical care a acordat de îngrijiri bărbatului de 38 de ani fără a fi necesar transportul acestuia la unitate medicală și l-a preluat pentru investigații suplimentare pe celălalt bărbat agresat de 37 de ani.

Cauza a fost preluată ulterior de către polițiștii judiciariști din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava, fiind efectuate cercetări și administrat probatoriu privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, faptă prev. și ped. de art. 193 alin. 2 din Codul penal și tulburarea ordinii publice, faptă prev. și ped. de art. 371 din Codul Penal.

După efectuarea cercetărilor și administrarea materialului probator s-a dispus continuarea urmăririi penale față de agresorul de 19 ani dar și față de un alt bărbat de 35 de ani din orașul Liteni care s-a stabilit că a participat și el la săvârșirea faptelor. Față de cei doi, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și încarcerarea în arestul IPJ Suceava sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunerea măsurii de arestare preventivă.

Doi bătăuși din Liteni au provocat un scandal monstru pe terasa unui restaurant din Burdujeni. Ei au lovit cu scaunul și cu sticla doi suceveni pe unul băgându-l în spital, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava