Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Doi bătrâni au suferit atacuri de panică după ce le-a luat foc locuinţa. Militarii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Voitinel, Gălăneşti şi Milişăuţi, au intervenit miercuri dimineaţă, cu cinci autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din oraşul Vicov de Jos.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul locuinţei şi bunuri aflate în holul casei, existând pericolul de propagare la adăpostul de animale şi la două case aflate în imediata apropiere.

Pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 77 de ani, şi unui bărbat de 84 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, femeia, care prezenta şi hipertensiune arterială, a fost transportată la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului municipal din Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare. Bărbatul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

În incendiu au ars acoperişul casei pe 40 de metri pătraţi, elemente de mobilier şi tâmplărie. S-au degradat pereţii locuinţei pe 40 de metri pătraţi, un hidrofor şi un vas de expansiune.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de aparate electrice lăsate sub tensiune şi nesupravegheate.

Incendiul a fost lichidat după o oră de la anunţarea lui, iar pompierii militari au salvat adăpostul de animale şi cele două case învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava