MOPAN Suceava

Reality-show-ul de supravieţuire, pe care în curând îl vom vedea și la Kanal D, are o istorie tragică în lume: doi concurenţi au murit în timpul filmărilor, un medic s-a sinucis din cauza linșajului mediatic şi un alt participant a fost mutilat de foc, potrivit click.ro.

Suspans, adrenalină, riscuri, sport extrem, intrigi, luptă pentru supravieţuire şi, evident, pentru premiul cel mare, de la final. Acestea sunt ingredientele reality-show-ului “Survivor”, a cărui variantă românească o vom vedea în curând, la Kanal D, asta după ce și PRO TV a difuzat show-ul în 2016, cu Dragoș Bucurenci în rol de prezentator. Creat în 1992 de către către Charlie Parsons, formatul a fost folosit pentru prima dată de o televiziune din Suedia, iar în SUA a debutat în anul 2000, la postul CBS. Dar pe lângă avalanşa de reacţii pozitive şi audienţă uriaşă, show-ul a generat şi controverse, moarte, disperare, plus o sinucidere.

Pe 22 martie 2013, Gérald Babin (25 de ani), unul dintre concurenţii emisiunii „Koh-Lanta” (denumirea cu care Survivor s-a difuzat în Franţa, la TF1), a murit în urma unei crize cardiace, în prima zi de filmări pentru cel de-al 16-lea sezon al emisiunii. Concurenţii se aflau pe insula Koh Rong, în apropiere de oraşul Sihanoukville, Cambodgia, iar după ce au debarcat, Gérald Babin a acuzat dureri puternice în piept. Medicul echipei i-a acordat primul ajutor, apoi a decis să-l trimită la spital, unde a şi decedat. Din acel moment, întreg show-ul a fost suspendat. După autopsie, concluziile au fost clare: Gérald Babin, originar din Fort-de-France, Martinica, a murit în urma unei insuficienţe cardiace, pe fondul unei malformaţii congenitale deja existente. Au fost voci că în sângele său s-ar fi găsit şi urme de substanţe anabolizante, însă raportul autopsiei, prezentat la vremea aceea de AFP, a demontat acest lucru, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/doi-concurenti-au-murit-de-inima-iar-un-medic-s-sinucis-la-survivor-show-ul-extrem

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava