MOPAN Suceava

Doi bărbaţi, unu din Botoşani şi unui din comuna suceveană Dorneşti, au ajuns în arestul Poliţiei după ce au tâlhărit un tânăr de 33 de ani şi au spart un garaj. Potrivit unui comunicat de presă, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată vineri de un localnic de 33 ani, despre faptul că în noaptea de joi spre vineri a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie comisă de persoane necunoscute pe raza comunei Satu Mare.

În urma cercetărilor, polițiști au identificat doi dintre suspecți, unul de 31 ani din judeţul Botoșani, care locuiește fără forme legale în comuna Dornești, și unul de 29 ani din comuna Dornești. Polţiştii au stabilit că în noaptea de joi spre vineri, împreună cu doi bărbați de 29 și 22 ani ambii din comuna Dornești au acostat victima, care se afla cu prietena sa în mașină și folosind injurii și amenințări au deposedat-o de bunuri în valoare de 2.000 lei.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbații sunt și autorii furtului unor scule electrice în valoare de circa 1.500 lei din garajul unui localnic din municipiul Rădăuți, faptă comisă în aceeași noapte, anterior comiterii tâlhăriei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-a dispus reținerea celor doi suspecți pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În cursul zilei de sâmbătă cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus arestarea preventivă a celor doi învinuiţi, unul de 31 ani din judeţul Botoșani, care locuiește fără forme legale în comuna Dornești și unul de 29 ani din comuna Dornești, cei doi fiind reintroduşi în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava