Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a oficializat în aceste zile transferurile a doi jucători care au întrunit aprecierile conducerii tehnice după jocul cu CSM Pașcani. Unul dintre ei este mijlocașul ofensiv Darius Vultur. Fotbalistul în vârstă de 19 ani vine de la gruparea de Liga a III-a Progresul Șomcuta Mare, fiind crescut de două cluburi la Universitatea Cluj și apoi evoluând la Viitorul Constanța.
Al doilea jucător care semnat cu Foresta Suceava este mijlocașul basarabean Ion Postică. În vârstă de 22 de ani, acesta a mai evoluat pentru Zimbru Chișinău la nivel de seniori. Pentru clubul din Republica Moldova a strâns 18 meciuri, a înscris un gol și a oferit două assisturi.

În prezent, mai susțin probe de joc la formația de pe Areni juniorul Gabriel Udeanu, de la Steaua București, și fundașul central francez Wilfried Tchamako, în vârstă de 23 de ani. Cei doi urmează a fi testați în meciul amical împotriva grupării de liga secundă Gloria Buzău, care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 14.00, în localitatea Berca.

Programul Forestei din intersezon mai cuprinde următoarele meciuri amicale: pe 12 februarie cu Aerostar Bacău, pe 16 februarie cu Sporting Vaslui, pe 20 februarie cu CSM Focșani, pe 24 februarie cu Știința Miroslava, pe 27 februarie cu Dacia Unirea Brăila și pe 3 martie cu Șomuz Fălticeni.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți. În primul meci de campionat din 2021, pe data de 13 martie, Foresta va evolua pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava