MOPAN Suceava

Naţionala de handbal masculin a României va disputa două meciuri cu selecţionata Belarusului în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2014. Pentru aceste partied, antrenorul Eliodor Voica, a convocat 19 jucători, printer care şi doi componenţi ai formaţiei CSU Suceava, portarul George Selaru şi de interul dreapta Florin Acatrinei.

Naţionala României se va reuni luni, la Piatra Neamţ, locul în care se va juca şi partida tur cu Belarus, din 3 aprilie. Meciul retur va avea loc în 7 aprilie, la Minsk. Şelaru şi Acatrinei se vor alătura lotului naţional în cursul zilei de miercuri, după partida pe care CS Universitatea Suceava o va susţine marţi seara, la Timişoara.

Selecţionerul Eliodor Voica a convocat pentru dubla cu Belarus următorul lot de jucători: portari – Popescu, Ciobanu, Şelaru, extreme stânga – Dospinescu, Asoltanei, Florea, interi stânga – Ramba, Grasu, centri – Fenici, Rotaru, interi dreapta – Ghiţă, Criciotoiu, Acatrinei, pivoţi – Novanc, Huba, Iancu.

În 2012, când au început preliminariile Campionatelor Europene, România a înregistrat doua înfrângeri, 26-34 cu Slovenia şi 30-37 cu Islanda. În afara celor doua partide cu Belarus, tricolorii mai au programate partidele retur cu Slovenia (12-13 iunie) şi cu Islanda (16 iunie). Primele două clasate din fiecare dintre cele şapte grupe obţin calificarea la turneul final, plus o echipă de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava