MOPAN Suceava

Doi miniştri din fostul Guvern Victor Ponta au fost prezenţi astăzi la Suceava pentru a susţine candidatura lui Tiberius Brădăţan pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Este vorba despre fostul ministru al finanţelor, Eugen Teodorovici, şi de fostul ministru al educaţiei, Mihnea Costoiu. Cei doi miniştri au fost prezenţi la Suceava la scurt timp după ce şi fostul premier Victor Ponta a venit în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a susţine candidatura lui Tiberius Brădăţan. Alături de candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădăţan şi de senatorul PSD Ovidiu Donţu, cei doi miniştri au vizitat două dintre proiectele pe care le-au aprobat pentru Suceava când erau miniştri în Guvernul Ponta. Pentru început, Eugen Teodorovici şi Mihnea Costoiu au fost prezenţi la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, acolo unde a fost implementat cel mai mare proiect de cercetare al acestei instituţii de învăţământ superior. Este vorba despre proiectul „Centru integrat de cercetare, dezvoltare și inovare pentru Materiale Avansate, Nanotehnologii și Sisteme Distribuite de fabricație și control” (MANSiD), cu o valoare de peste 7 milioane de euro, care a prevăzut printre altele, dezvoltarea unui centru de cercetare şi dezvoltare prin achiziţia a peste 137 de echipamente de vârf, 21 dintre ele fiind estimate la peste 100.000 de euro fiecare.

Apoi, cei doi miniştri, împreună cu Tiberius Brădăţan şi Ovidiu Donţu au fost prezenţi la Spitalul Judeţean Suceava acolo unde a fost implementat proiectul prin care această unitate spitalicească a fost dotată cu un angiograf modern, ultra performant.

Atât Eugen Teodorovici, cât şi Mihnea Costoiu s-au declarat plăcut impresionaţi de modul cum funcţionează cele două proiecte, şi i-au felicitat pe rectorul USV, Valentin Popa şi pe managerul Spitalului Judeţean, Vasile Râmbu pentru modul cum le-au implementat.

În ceea ce-l priveşte pe fostul ministru al finanţelor, Eugen Teodorovici a spus că a venit în Suceava pentru a susţine candidatura lui Tiberius Brădăţan pentru Primăria Suceava, considerând că acesta este un om onest, un bun manager. Eugen Teodorovici a apreciat în mod deosebit proiectul Lui Tiberius Brădăţan pentru proiectul parcului industrial care poate reprezinta motorul de dezvoltare economică a Sucevei.

La rândul său, Mihnea Costoiu a fost prezent alături de Tiberius Brădăţan în mijlocul sucevenilor, împărţind cu acesta pliante electorale cu programul candidatului PSD pentru Primăria Suceava.

„Cetăţenii doresc înnoirea clasei politice. PSD Suceava a propus această înnoire prin candidatura doctorului Tiberius Brădăţan. Trebuie spus că la Universitatea Suceava am vorbit despre parteneriatul ce va trebui să existe între primărie şi universitate imediat după data de 5 iunie. De asemenea, putem să asociem şi un parc tehnologic, un incubator de afaceri pe lângă parcul industrial propus de doctorul Brădăţan. Aceasta este şansa Sucevei”, a spus Mihnea Costoiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava