Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi minori au fost răniți după ce căruța în care se aflau a fost lovită de o mașină. Accidentul a avut loc luni la amiază, pe un drum județean din comuna Frătăuții Vechi. La volanul mașinii se afla un bărbat de 66 de ani, din municipiul Rădăuți, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din localitate și faţă de o căruță care circulau în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acestea.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a doi minori de 3 și 6 ani, ambii din comuna Dornești, care se aflau în căruță. Minorii au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi șoferi și căruțașul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Doi minori au ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost lovită de o mașină, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava