Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată de către triajul Spitalului Municipal Fălticeni cu privire la faptul că la această unitate s-a prezenta o minoră de 11 ani, însoțită de mama sa, și a declarat faptul că a căzut de pe bicicletă pe un drum comunal din satul Râșca autoaccidentându-se.

S-a stabilit că minora de 11 ani, nefiind supravegheată de către părinți, în timp ce se deplasa pe un drum comunal din satul Râșca s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Lucrătorii de poliție din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.7 Mălini, au fost sesizaţi de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni cu privire la faptul că la Spitalul Municipal Fălticeni s-a prezentat un minor de 11 ani, care a fost diagnosticat cu leziuni, în urma unei căderi de pe bicicletă. S-a stabilit că în timp ce se deplasa pe bicicletă pe strada Principală din satul Șinca, comuna Cornu Luncii minorul în vârstă de 11 ani s-a lovit de aripa de protecție a roții la genunchiul stâng, din cauză că anterior sărise lanțul de la acest vehicul.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Doi minori de 11 ani au dosare penale pentru ”vătămare corporală din culpă” după ce au căzut de pe biciclete și s-au autoaccidentat, 6.4 out of 10 based on 54 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (54 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava