• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi pietoni aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au fost loviţi de maşini în timp ce încercau să traverseze drumul. Astfel, vineri seara, în timp ce conducea autoturismul pe  str. Eudoxiu Hurmuzachi din municipiul Rădăuți, o localnică de 33 de ani a surprins și accidentat ușor un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice şi  s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea  auto  a  fost  testată  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acesteia și victimei, li  s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt accident în care a fost implicat un pieton băut a avut loc sâmbătă după amiază, pe str. 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni. La volanul maşinii se afla un bărbat de 33 de ani, din comuna Vadu Moldovei care la un moment dat a accidentat ușor un bărbat de 30 de ani, din comuna Boroaia, aflat sub influența băuturilor alcoolice și care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, pe marcajul pietonal.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele accidente poliţiştii au întocmit câte un dosar penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava