Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de-a doua ediție a show-ului „Românii au talent” a născut o controversă uriașă, ale cărei ecouri nu s-au stins nici acum. Atitudinea juratului Mihai Bobonete în fața lui Alexandru Pârgaru a fost taxată atât de fanii emisiunii, cât și de specialiști. Un psiholog a semnalat situația la CNA, potrivit click.ro.

Alexandru Pârgaru, în vârstă de 28 de ani, cunoscut drept „copilul diamant”, a avut o reprezentație-surpriză pe scena de la „Românii au talent”, unde a venit cu un număr de purificare spirituală. El l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete și l-a rugat să facă împreună un ritual de reechilibrare a chakrelor.

Momentul a stârnit râsete în sală, potențate și de glumele lui Bobonete, care până în momentul de față nu a avut o reacție și nu a explicat dacă știa sau nu că Alexandru Pârgaru ascunde o adevărată dramă. Tânărul a fost diagnosticat, la vârsta de cinci ani, cu o tumoră la nivelul sistemului nervos, care-i afecta grav creșterea. Părinții săi l-au dus la medic, iar la vârsta de șapte ani a fost operat. În timpul intervenției, medicii au descoperit că tumora era calcifiată, iar extracția a fost considerată un real succes.

Paginademedia.ro publică reacțiile virulente a doi psihologi, care taxează emisiunea și atitudinea juratului Mihai Bobonete.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/doi-psihologi-acuzatii-la-adresa-lui-mihai-411163.html

Doi psihologi, reacții dure după dialogul lui Mihai Bobonete cu Alexandru Pârgaru: "Cât de negru poate să fie cineva la suflet", 6.0 out of 10 based on 143 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (143 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava