• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Două persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a prăsit drumul şi a ajuns în decor. Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:40, pe DN 2E, pe raza comunei Pîrteştii de Jos. La volanul maşinii se afla un bărbat de 30 de ani, din oraşul Frasin, care la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la intrarea într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 20 de ani și a unui tânăr de 19 ani, ambii din orașul Frasin, pasageri în autoturism. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava