Concert pascal
MOPAN Suceava

Ortopedul Mircea Macovei a câștigat concursul pentru funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgențe Suceava. Pe de altă parte, doctorul Laura Coca este noul medic şef al Secţiei de Obstetrică- Ginecologie din cadrul SJU Suceava. Ambele posturi erau vacante.

Director medical interimar al unităţii spitaliceşti sucevene, dr. Mircea Macovei a promovat concursul pentru ocuparea acestui post cu nota finală 9,37. Concursul a constat într-o probă scrisă, o probă de susţinere a proiectului de specialitate şi un interviu. Mircea Macovei a fost singurul candidat înscris la Concursul pentru ocuparea postului vacant de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. Postul fusese ocupat de șefa secției de oncologie, dr. Doina Ganea Motan. Macovei este și purtător de cuvînt al Spitalului.

Pe de altă parte, medicul primar Laura Coca, doctor în ştiinţe medicale, a promovat concursul organizat de SJU Suceava pentru ocuparea postului de medic şef al Secţiei de Obstetrică-Ginecologie. Punctajul final a fost 338,75, după susținerea proiectului de management în vederea evaluării capacităţii manageriale, unei probe scrise şi unei probe practice. De asemenea, au fost evaluate şi rezultatele activităţii profesionale ale candidatului. Postul de șef al Secţiei de Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Județean Suceava fusese ocupat de dr. Cristian Irimie, care s-a pensionat.

Doi șefi noi la Spitalul Județean, 6.9 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (7 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava