• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi șoferi aflați sub inflența băuturilor alcoolice s-au ales cu dosar penal după ce a au fost prinși de polițiști în trafic. Vineri, în jurul orei 23:40, un echipaj din cadrul Poliţiei Salcea a oprit pentru control, pe DN 29, de pe raza oraşului, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Suceava. Având în vedere că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Un alt șofer băut a fost prins în trafic în noaptea de vineri spre sâmbătă de către polițiștii din orașul Dolhasca. Aceștia au oprit pentru control o mașină condusă de un localnic în vârstă de 40 de ani și pentru că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aer expirat. Ulterior, la spital, i s-au recoltat de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava