• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi soți au ajuns la spital după ce a fost accidentați grav după ce au fost loviți pe o trecere de pietoni din cartierul Burdujeni, din Suceava. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, accidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 18:45, pe str. Cuza Vodă din Burdujeni. La volanul mașinii se afla un bărbat de 65 de ani, din comuna Verești, care conducea autoturismul dinspre Plopeni spre Burdujeni. Ajuns în apropierea unei treceri pentru pietoni de lângă o staţie de combustibili, șoferul a accidentat două persoane, soț și soți,e de 63 ani şi respectiv de 59 ani, ambii din  Suceava. Cei doi erau angajaţi în traversare părţii carosabile pe marcaj pietonal. În urma accidentului, cei doi doți au suferit leziuni traumatice fiind preluaţi de echipaje medicale și transportaţi la Urgențele Spitalului Judeţean Suceava pentru acordare de îngrijiri de specialitate.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava