Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi soţi din municipiul Suceava sunt cercetaţi de poliţişti după ce au ieşit în faţa blocului având un topor şi un cuţit asupra lor şi au început să-şi ameninţe vecinii. În cursul zilei devineri, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei de poliţiei Burdujeni au fost sesizați, prin ”112” despre faptul că un vecin provoacă scandal în fața blocului.

La fața locului polițiștii l-au identificat pe cel care a făcut sesizarea la „112”, care împreună cu mai mulţi locatari ai unui bloc de pe str. Celulozei, au declarat că G. Gheorghe, de 36 ani, împreună cu soţia, G. Daniela, de 35 ani, au ieşit în faţa blocului cu un topor şi un cuţit în mână. Cei doi soţi îşi ameninţau vecinii, tulburând ordinea şi liniştea publică.

De precizat că una dintre persoanele de faţă, Ş. Nicolae, de 24 ani, a intervenit între G. Ioan şi G. Gheorghe, încercând să aplaneze conflictul dintre aceştia, dar a fost lovit cu o piatră în zona capului de G. Gheorghe, iar apoi a fost agresat şi de soţia acestuia, care i-a rupt tricoul.

Prezente la acest incident şi ameninţate de către G. Gheorghe au fost şi alte 5 persoane.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava