Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția Locală Suceava informează că luni noapte, în jurul orelor 00,30, o patrulă de ordine publică formată din politistii locali Fediuc Adrian și Airoaie Adrian, aflându-se în serviciul de patrulare cu auto din dotare, în zona „Cartierului Tinereții” Burdujeni, spre str. Cuza Vodă, au surprins doi tineri care împingeau o mașină, marca Seat de culoare albastră, inmatriculată in Franța și care era tamponată frontal, având farurile, bara față si grila sparte.

Patrula poliției locale a oprit în dreptul vehiculului, pentru a se edifica despre ce se întâmplă, moment în care cei doi tineri, aflați în interiorul mașinii au abandonat autoturismul, aflat în mișcare,  si au luat-o la fugă pe terenul viran dintre Stația PECO OMV și spalatoria auto din Burdujeni, făcându-se nevazuți prin vegetația din zonă.

Deoarece autoturismul era în mișcare, îndreptându-se spre alte mașini aflate în apropiere, polițistul local Fediuc Adrian a coborât din mașina de serviciu si urcându-se în autoturismul celor care l-au abandonat în mișcare, l-a oprit, dupa care cei doi polițiști locali au pornit în urmărirea suspecților, anunțând și chemând în sprijin și agenți ai Secției de Poliție Burdujeni.

Patrula formată din cei doi polițiști locali și agenți de la IPJ, au încercuit  zona în care cei doi suspecți dispăruseră și  timp de aproximativ două ore au căutat, însă fără nici un rezultat.

” În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cei doi tineri au fost autorii a patru spargeri de garaje de pe str. Eroilor, din Burdujeni, după care au încercat să fugă, au pierdut controlul volanului și au tamponat o masină care staționa și deoarece mașina lor nu a mai pornit, au încercat să o îndepărteze din zona împingând-o.

Autovehiculul mai sus amintit, a fost supravegheat până la sosirea polițiștilor de la Biroul Judiciar, din cadrul IPJ Suceava, care au ridicat și  inventariat bunurile care au fost  găsite în interiorul mașinii și care au fost declarate furate.

Mașina a fost reținută pentru verificare și expertiză urmând a se stabili dacă aceasta a fost folosită și la alte furturi de pe raza municipiului Suceava.

In cauză au fost efectuate și câteva fotografii cu aparatul marca Nikon din dotare”, informează șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava