• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un echipaj format din doi studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a cîştigat primul loc la sesiunea ştiinţifică din cadrul manifestării „Zilele Tehnice Studenţeşti 2013”. Acţiunea a avut loc, recent, la Timişoara. Într-un comunicat remis de prorectorul Ştefan Purici se arată că cei doi studenţi sînt Lucian Abel Torac şi Sergiu Paţa şi urmează cursurile Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor. Ei s-au clasat pe locul I cu lucrarea „Sistem de monitorizare a calităţii surselor de apă potabilă”. În comunicat se mai precizează că lucrarea a fost realizată sub îndrumarea conferenţiarului universitar doctor inginer Călin Horaţiu Ciufudean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava