• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi studenţi de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vor reprezenta România la faza internaţională a concursului „Ecotrophelia”. Este vorba despre Raluca Zimbru şi Sergiu Pădureţ. Ei au cîştigat etapa naţională a competiţiei care s-a încheiat astăzi la Suceava şi la care au participat 15 echipe de la patru universităţi din ţară. Scopul concursului „Ecotrophelia” este acela de a realiza un produs alimentar eco-inovativ, cu potenţial comercial. Raluca Zimbru şi Sergiu Pădureţ au inventat rulada de caşcaval cu păpădie şi seminţe de chia. Juriul a fost format din oameni de afaceri şi profesori universitari agreaţi de Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară din România. Faza internaţională a „Ecotrophelia” va avea loc la Koln, în Germania, în zilele de 6 şi 7 octombrie. Echipele clasate pe locurile I, II şi III vor fi recompensate cu 8.000, 4.000 şi, respectiv, 2.000 de euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
  • http://SiteWeb... alin

    Imaginea n-are nici o legatura cu subiectul. Puteati sa puneti si voi o fotografie mai adaptata.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava