Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi suceveni şi-au pierdut viaţa după ce o salcie a căzut peste ei. Accidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în comuna Stroieşti. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în dimineața zilei de sâmbătă P. Ionel de 32 de ani, împreună cu C. Frantz, de 51 de ani, ambii din Suceava au vrut să taie cu drujba salcia aflată lângă un pârâu, pe terenul proprietatea bunicii sale, B. Ileana, de 80 de ani, din Stroieşti.
După ce au secționat la bază aproximativ jumătate din tulpină, din cauza condițiilor meteo nefavorabile au renunțat la tăierea acesteia, iar copacul a rămas pe picior.
Apoi, în jurul orei 11:05, B. Ileana și C. Frantz, au dus vitele la adăpat la pârâu, după care stăteau de vorbă la o distanţă de circa 20 de metri de salcie. În acel moment, copacul s-a rupt în zona unde a fost tăiat cu drujba și a căzut peste cele două persoane accidentându-le grav. Medicii de pe Ambulanță sosiți la faţa locului au încercat resuscitarea ambelor persoane, însă cu toate acestea B. Ileana a decedat.
C. Frantz a fost transportat la spital unde a decedat ulterior.
În cauză se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faţă de P. Ionel, urmând să se dispună procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava