Concert pascal
MOPAN Suceava

În ziua de 11 aprilie între orele 09.00 – 13.00, polițiști din cadrul Biroului Protectia Animalelor împreună cu politisti din cadrul Politiei Orașului Salcea, jandarmi de la I.J.J. Suceava, reprezentanţi ai D.S.V.S.A și un reprezentant de la Asociația ”Casa lui Patrocle” Suceava au acţionat la domiciliul a două persoane condamnate la o pedeapsă de 6 luni și 10 zile închisoare, respectiv 1 an și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de ”rănirea sau schingiuirea animalelor” și pedeapsa complementară a interzicerii exercițiului dreptului de a deține animale pe o perioadă de 2 ani.

Polițiștii s-au prezentat la domiciliul celor două persoane cu scopul de a verifica dacă sunt respectate interdicțiile dispuse de instanța de judecată.

La adresa unde locuiesc cele două persoane au fost identificate și alte persoane care dețineau trei cabaline și o suină, fără documente de proveniență sau pașaport respectiv crotal pentru suină, motiv pentru care polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.200 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava