Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul ședinței de astăzi a Comisiei județene de fond funciar au fost adoptate 36 hotărâri, informează Prefectura Suceava. Dintre acestea, două hotărâri au avut ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate pentru o suprafață de 22,1675 ha teren cu vegetație forestieră ca urmare a cererilor formulate de două persoane fizice.

O hotărâre a vizat validarea amplasamentului pentru o suprafață de 2,7949 ha teren cu vegetație forestieră ca urmare a cererii formulată de o persoană fizică.

Invalidarea propunerilor comisiilor locale de fond funciar privind teren cu vegetație forestieră, și corectarea unei hotărâri a comisiei județene au făcut obiectul a trei hotărâri.

Două documentații privind validarea amplasamentului pentru teren cu vegetație forestieră au fost amânate în vederea completării, în timp ce o hotărâre a vizat emiterea unui duplicat după hotărârea comisiei județene pentru comuna Mitocu Dragomirnei.

Au fost emise patru hotărâri prin care s-au validat propunerile comisiilor locale de atribuire teren aferent curți construcții, pentru o suprafață de 9028,50 mp teren, iar o hotărâre a vizat reconstituirea dreptului de proprietate pentru o suprafață de 20,00 ha teren agricol numai ca drept de proprietate.

Totodată, au fost emise 22 hotărâri care au vizat fie modificări de titluri de proprietate sau, după caz, puneri în executare de hotărâri judecătorești, pentru un număr de 22 persoane fizice.

Printr-un număr de două hotărâri au fost respinse două contestații formulate de către două persoane fizice, împotriva hotărârilor comisiilor locale de fond funciar.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava