MOPAN Suceava

Din păcate, și Liga Națională masculină are de suferit ca urmare a problemelor financiare. HC Adrian Petrea nu va termina acest sezon și va înștiința Federația Română de Handbal că se va retrage din campionat.
Deși a făcut eforturi pentru a găsi o modalitate pentru ca echipa de seniori a clubului reșițean să continue până la finalul sezonului, Mihai Rohozneanu a anunțat că, în foarte mare măsură, gruparea bănățeană se va retrage din campionat. Șansele sunt infime pentru ca Reșița să termine sezonul, iar până acum un lucru este cert: HC Adrian Petrea nu se prezintă la Călărași.

„Este un moment neplăcut pentru noi, în ideea în care trebuie să anunțăm că nu facem deplasarea la Călărași și în proporție foarte mare se va retrage din Liga Națională. Personal, am încercat să fac tot ce ține de mine să găsesc sprijin pentru a duce mai departe proiectul nostru. Nu am reușit, îmi asum vina acestui eșec. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, și aici o să încep cu Cristi Pătru, pentru că el a fost principalul susținător al nostru din punct de vedere financiar, celorlalți sponsori și colegilor mei. Posibilitatea de a continua sunt minime, nu cred că până joi se întâmplă o minune, să găsească cineva o soluție să schimbe situația noastră. Bani pentru deplasări avem, nu avem bani să susținem salariile. Din păcate, Cristi Pătru nu ne-a dat nouă garanția că va putea rezolva această situație pe termen scurt și mediu.”, a declarat suceveanul Mihai Rohozneanu.
În cazul în care HC Adrian Petrea se va retrage din campionat, echipa va pierde toate partidele rămase de disputat cu 10-0.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava