MOPAN Suceava

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 9 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 16 persoane. În aceeași perioadă de referință au decedat 2 persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Din totalul celor 503 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 46 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 25 pacienți sunt în zona tampon și 432 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 46 pacienți diagnosticați Covid-19:

– 15 prezintă forme medii ale bolii;

23 prezintă forme severe;

8 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 3 pacienți ventilați non-invaziv, 1 pacient intubat).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 420 paturi libere, din care 93 pentru pacienți Covid-19, 313 în sectorul non-Covid, 14 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 2 paturi pentru pacienți Covid, sunt 25 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19 și 19 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 5 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (4 persoane cu forme medii și 1 persoană cu forme critice), 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 20 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu sunt internați pacienți, fiind disponibil 1 pat pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (3 pacienți cu forme medii, 1 pacient cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 13 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (1 pacient cu forme ușoare și 1 pacient cu forme medii),  persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 18 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 (cu forme medii), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 14 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 10 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 cu forme medii, 4 cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 17 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 10 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 cu forme medii, 1 cu forme grave, 1 cu forme critice), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 21 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat 1 pacient, fiind disponibil 1 pat pentru pacienți Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 78 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 29.

La nivelul județului sunt disponibile 196 locuri libere Covid și 33 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava