Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi suceveni sunt cercetaţi penal deoarece deţineau ilegal arme. În cursul zilei de vineri, poliţiştii au efectuat percheziţii domiciliare la M. Ionuț, de 29 ani, din comuna Zamostea și T. Gheorghe, de 57 ani, din oraşul Siret, despre care existau date și informații că dețin la domiciliu fără forme legale arme de vânătoare.

În urma percheziției efectuate la locuința deținută de M. Ionuț în localitatea Badragi, comuna Zamostea a fost identificată o armă cu aer comprimat calibrul 4,5 mm, precum și 3 cutii metalice cu proiectilele aferente, cal. 4,5 mm. De asemenea, la percheziția efectuată la domiciliul lui T. Gheorghe, a fost descoperită o armă cu aer comprimat de proveniență chinezească, calibrul 4,5 mm, fără elemente de identificare. Cele două arme şi muniţia aferentă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de deținere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, faptă prev. și ped. de art. 134 din Legea nr. 295/2004, urmând să se dispună procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava