Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi suceveni, suspecți într-un caz de furt, au fost prinși pe Aeroportul din Iași în timp ce încercau să plece din țară. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, la finalul acestei săptămâni, în urma activităţilor investigativ-operative şi de cercetare penală în cazul unui furt de bani din locuinţa  unui bărbat din comuna Zvoriştea, în cursul zilei de vineri poliţiştii au obţinut date că doi suspecţi, de 21 ani, din comuna Șcheia, şi de 21 ani, din comuna Moara, intenţionează să părăsească România, cu un avion, de pe Aeroportul Internaţional Iaşi.
Astfel, o echipă complexă formata din politisti judiciariști suceveni şi o grupa SAS s-a deplasat pe aeroportul Iasi, cei doi suspecţi fiind depistaţi în aeroport în timp ce efectuau formalităţile de îmbarcare la o cursă aeriană. Suspecţii au fost conduşi la sediul I.P.J. Suceava în vederea audierii, în baza mandatelor de aducere, iar în urma materialului probator administrat s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei doi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi reţinerea acestora pentru o durată de 24 ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Suceava.
Totodată, au fost puse în aplicare şi două mandate de percheziţie la domiciliile suspecţilor.

Doi suceveni suspecți într-un furt au fost prinși pe Aeroportul din Iași când încercau să plece din țară, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava