Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi tineri au încercat să fure cu un bomfaier catalizatorul unei maşini parcate pe strada Dimitrie Cantemir din Suceava. În noaptea de joi spre vineri, o femeie de 35 ani, din Suceava, a sesizat prin „112” faptul că a observat doi bărbaţi care demontau ceva la autoturismul său parcat în fața blocului în care locuiește, iar când a strigat la persoanele în cauză, acestea au fugit. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că femeia deține un autoturism care a fost parcat de soțul acesteia, în data de 3 ianuarie 2020, în fața blocului de pe str. Dimitrie Cantemir din Suceava.
În noaptea de vineri spre, în timp ce se afla acasă, femeia a auzit zgomot, iar când a mers în balcon a observat un tânăr îmbrăcat în haine de culoare închisă, care s-a aplecat spre partea din stânga față a autoturismului său. Femeia a strigat la tânărul respectiv, iar de sub autoturism, din partea din față, a mai ieșit un tânăr, cei doi fugind printre blocuri. La sosirea polițiștilor, femeia a coborât și ea la autoturism, constatând că acesta era ridicat pe un cric montat în dreptul portierei, autorii încercând să sustragă cu un bomfaier catalizatorul autoturismului. S-a întocmit dosar penal privind tentativă la infracţiunea de „furt calificat”.

Doi tineri au încercat să fure cu un bomfaier catalizatorul unei maşini parcate pe o stradă din Suceava, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava