Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 15 august  ora 01:30, un barbat de 44 ani, taximetrist, a preluat o comanda de a transporta doua persoane de la Gara Burdujeni până în centrul municipiului Suceava, în zona Casei de Cultură.

La destinație, cele două persoane au coborat și  au  fugit într-o  direcție necunoscută, fără a achita contravaloarea cursei, respectiv suma de 25,62 lei.

În urma sesizării politiștilor din cadrul Politiei Municipiului Suceava care executau serviciul de patrulare în zona centrala și a oferirii semnalmentelor de către persoana vatamată, în jurul  orei   02:15, cele  două  persoane în cauză  au fost  observate  de către politiști pe trotuarul  de pe str. Nicolae  Balcescu.

În momentul observării organelor de poliție, cele două persoane au luat-o la fugă către str. Curtea Domnească. S-a procedat la somarea  celor două persoane, iar unul dintre aceștia s-a conformat și s-a oprit, fiind identificat ulterior în persoana  unui tânăr de 18 ani,însă cealaltă persoană care a fost identificata ulterior ca fiind tot un tânăr de 18 ani nu s-a conformat, fiind urmărit și prins pe str. Petru Rareș, în stația TPL Piața Mare cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Locale Suceava. S-a procedat la încatușarea tânărului care a fugit de organele de politie și conducerea ambilor tineri la sediul Poliției Municipiului Suceava.

La sediul Poliției Municipiului Suceava a fost invitată persoana vătămată, care a declarat ca nu dorește să depună niciun fel de plangere împotriva celor două persoane cu condiția ca acestea să achite contravaloarea cursei.

S-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvarșirea infractiunii de abuz de încredere, fapta prev. și ped. de art. 238, alin 1, din Codul Penal, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a fi dispuse măsuri prin unitatea de parchet competent .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava