MOPAN Suceava

Dejeanul Emanuel Mocan, în vârstă de 21 de ani, este câștigătorul celei de-a noua ediții a competiției Arena Bucătarilor, în urma finalei desfășurate pe 18 noiembrie la Romexpo. Competiția Arena Bucătarilor Juniori a fost câștigată de Alin Vălean, tot un tânăr clujean.

Emanuel Mocan, discipol al celebrului chef Cezar Munteanu, a convins în finală juriul format din maeștri ai artei culinare din România, Franța, Rusia și Polonia în fața celorlalți șapte contracandidați ai săi. El va reprezenta România la competiția Les Chefs en Or care va avea loc anul viitor, la Paris. Manu, cum îi spun prietenii, nu este la prima participare la Arena Bucătarilor – în 2014, el a câștigat competiția la secțiunea de juniori. Trofeul din 2017 nu face decât să confirme ascensiunea constantă a unei noi stele a gastronomiei românești. Manu gătește de la 14 ani și spune că ambiția lui este să aducă măcar o stea Michelin în România.

Cât despre Alin, câștigătorul de la Juniori, acesta lucrează la restaurantul unui complex turistic din Dej și a fost pregătit pentru competiție chiar de concitadinul său, Emanuel.

Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor profesioniști, „Arena Bucătarilor”, a avut loc la București, pe 18 noiembrie 2017, în pavilionul Selgros din cadrul târgului RomHotel. Competiția a fost urmărită la fața locului de numeroși profesioniști și pasionați de bunătățuri – inclusiv de vedete precum Andreea Esca, Laura Cosoi, Răzvan Exarhu – dar și de numeroși bloggeri culinari (participanți la campania Selgros caută pasiunea – Chef pentru o zi), precum și profesioniști din industriile ospitalității.

Despre Arena Bucătarilor:

Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România, aflat acum la cea de a noua ediție.

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa, Alba-Iulia și Bistrița.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava