• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doi tineri din judeţul Suceava şi-au pierdut viaţa într-un grav accident de motocicletă. Acesta a avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 3:50, în oraşul Milişăuţi, pe DN 2H. Motocicleta era condusă de un adolescent în vârstă de 16 ani, Abel C., din comuna Horodnic de Sus. Pe motocicletă se mai afla şi un tânăr în vârstă de 23 de ani, Vasile M., din Marginea.

Din cauza vitezei excesive, minorul a pierdut controlul motocicletei, iar într-o a intrat pe contrasens şi a ieşit de pe carosabil. Motocicleta a trecut printr-o lizieră de copaci, peste un drum comunal şi printr-un gard, după care s-a lovit de un copac. La sosirea salvatorilor, ambii tineri erau morţi. Motocicleta condusă de minorul de 16 ani nu era înmatriculată, iar poliţiştii au început cercetările pentru a găsi proprietarul. Minorul mai avea pe numele său două dosare penale pentru conducere fără permis.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava