Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi traficanţi de ţigări au fugit în Ucraina după ce poliţiştii suceveni i-au somat cu focuri de armă. În cursul zilei de vineri, în jurul orei 16:40, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Lupcina, două persoane care se deplasau de la frontieră spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru oprirea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. În acel moment poliţiştii de frontieră au executat un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată persoanele în cauză nu s-au oprit, retrăgându-se pe teritoriul ucrainean.

În zona respectivă, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse în vegetaţie două colete învelite în folie de culoare neagră, care conțineau țigări de proveniență ucraineană. „În cel mai scurt timp au fost anunțate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, care ne-au comunicat ulterior că pe direcţia respectivă au reţinut un cetăţean ucrainean şi mai multe colete cu ţigări de contrabandă”, se precizează într-un comunicat de presă.

Coletele cu ţigări au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii s-a constatat că este vorba de 2.970 pachete țigări, de diferite mărci, în valoare de 32.670 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

„În continuare, lucrătorii noștri desfășoară activități specifice în cooperare cu autoritățile de frontieră din Ucraina, în vederea documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, se mai precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei de Prontieră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava