Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi bărbaţi din Ucraina au încercat să treacă prin vama Siret folosind documente false, ei având intenţia de a ajunge pe litoralul Mării Negre. Potrivit comisarului șef de poliție, Ilie Poroch, în data de 3 august 2016, în jurul orei 5.40, în PTF Siret s-au prezentat pentru a intra în țară doi bărbaţi, care au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un pașaport emis de către autoritățile poloneze şi o carte de identitate emisă de către autoritățile din România.
În urma unor verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că există diferenţe de fizionomie între persoanele prezente în punctul de frontiera și fotografiile aplicate în documentele de călătorie, stabilind că documentele prezentate la control aparțin de fapt altor persoane.
În continuarea cercetărilor s-a procedat la stabilirea identitatii celor două persoane, acestea fiind Andrii U., în vârstă de 30 ani şi Oleksandr K., de 42 ani, ambii cetățeni ucraineni. La cercetări, cetățenii ucraineni au declarat că au recurs la această metodă deoarece intenționau să ajungă pe litoralul Mării Negre, dar nu posedau viză pentru a intra în România. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
De asemenea, împotriva celor doi bărbați s-a luat măsura interzicerii intrării pe teritoriul României pe o perioadă de 5 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava