Praznuirea Sfantului voievod Stefan cel Mare

Doi ani s-au scurs de la primele zvonuri care anunţau o relaţie adulterină a Lorei cu iubitul de atunci al Doiniţei Oancea. Deşi cântăreaţa a negat vehement că tour-managerul ei îi este iubit, a recunoscut relaţia cu Ionuţ Ghenu un an mai târziu, iar acum deja îşi face planuri de nuntă cu el. La petrecerea de joi a Revistei Cosmopolitan, cele două foste prietene, care au împărţit acelaşi bărbat, au avut o întâlnire de gradul zero, potrivit click.ro.

Apropiaţii celor trei vedete au mărturisit că Doiniţa şi Lora s-au ignorat complet toată seara şi nici Ghenu nu a avut ochi pentru fosta parteneră. „Nu şi-au aruncat nici măcar o privire. Niciuna nu a stat doar într-un loc, ci au avut ocazia să se intersecteze, dar contactul vizual a lipsit cu desăvârşire de parcă nici nu ar fi existat în aceeaşi sală”, au povestit martori la petrecerea Cosmopolitan pentru Click!

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/doinita-oancea-dat-nas-nas-cu-lora-si-cu-fostul-iubit-la-un-eveniment-monden-cum-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Voteaza Juravle Ionel Adrian
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava